Головна » 2006 » Жовтень » 8 » Італія - Україна - 2:0
01:31
Італія - Україна - 2:0

Збірна України програла свій другий відбірковий поєдинок до Євро-2008. В Римі підопічні Олега Блохіна поступилися італійцям - 0:2.
Це хронічна хвороба. Її можна на якийсь час підлікувати, але вилікувати дуже важко...
Звичайно ж, йдеться про реалізацію голевих моментів. Якщо команда не забиває м'ячі, то важко розраховувати позитивний результат з серйозним противником.
Критикувати збірну за поразку від італійців? Та ні, хлопці виклалися по повній і виглядали гідно. Тим паче, що не було Ротаня, Реброва, Шевченко і Гусина. Якість гри і характер хлопців Блохіна дозволяв розраховувати на більше, ніж поразка, але Італія такого відношення до голевих моментів не прощає.
Багато хто скаже, мовляв, заїдалися, хотіли на виїзді обіграти чемпіонів світу. Так, хотіли! Але головне, що ще і могли! Таку Італію можна було винести і на "Стадіо Олімпіко" у тому числі. Згодіться, що після чемпіонату світу і експериментів Донадоні "Скуадра Адзурра" не вражає тією солідністю, якої вони славилися у всі часи. Оборона зовсім не виглядає монолітом, а присутність в стартовому складі Алессандро Дель П'єро говорить багато про що.
Не хочеться переходити на персоналії, когось у нас хвалити або лаяти. Але факт залишається фактом - свої моменти наші хлопці упустили, а супернику дали певну кількість можливостей. І кого винити? Тільки себе, не прив'язуючись до дивної манери суддівства, травм або прекрасного поля римського стадіону.
До еліти нам поки далеченько. Це не камінь на адресу нашої збірної, просто по класу Україна не дотягує навіть до "прикордонної зони" групи топ-команд. Наші можуть зіграти натхненно, з характером або "на жилах", але ж далеко не завжди цього достатньо. Щоб претендувати на що-небудь серйозне, необхідно навчитися ОБІГРАВАТИ серйозних суперників. Не виривати у них нульову нічию, а саме обігравати, записувати в свій актив три очки, а їх відправляти готуватися до наступного відбіркового циклу.

І може тоді, арбітр не призначить в наші ворота пенальті, коли два гравці в дуже схожій манері тримають один одного за майки в штрафній, а хто перший почав це "формене неподобство" визначити не представляється можливим. Поки ж таких преференцій у нас немає, а значить, ми можемо вірити тільки в сили українських збірних, їх натхнення і успіх. Спасибі за гру, а ось результат - "незадовільно". В минулому відбірковому циклі максималісти лаяли команду за відсутність якісного футболу, але при цьому турнірна таблиця перекривала всі доводи. Зараз, схоже, складається зворотна ситуація. А як би вам хотілося?

Італія - Україна 2:0Голи: Оддо 71 (з пен), Тоні 79
Італія: Буффон, Оддо, Каннаваро, Матерацци, Дзамбротта, Гаттузо, Пірло, Де Россі, Дель П'єро (Ді Натале, 62), Яквінта (Каморанезі, 76), Тоні (Ф.Індзаги, 85)
Україна: Шовковський, Езерський, Русол, Шершун, Несмачний, Тимощук, Шелаєв, Гусєв, Назаренко (Калініченко, 59), Воробей (Мілевський, 73), Воронін
Попередження: Гаттузо 44 - Шершун 30, Воронін 41, Русол 69, Езерський 75

Категорія: футбол | Переглядів: 729 | Додав: sasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: