Richard Burns Rally - Дуель
|
|
Rulyajan | Дата: П`ятниця, 16 Лют 2007, 12:18 | Сообщение # 1 |
Модератор
|
Група: Модераторы
Репутація: 12
Статус: Offline
|
Дивитися повтори з чемпіонату це круто... Але я би відродив нашу традицію "порубатися" дивлячись "ворогу у вічі", або у спину це вже як повезе.. Коротше у цій темі викладаємо фантоми... Перший: Пежо 1600 Super, Atiovaara... Спробуй.... 
Повідомлення відредактував Rulyajan - П`ятниця, 16 Лют 2007, 12:19 |
|
Rulyajan | Дата: П`ятниця, 16 Лют 2007, 12:21 | Сообщение # 2 |
Модератор
|
|
Щоб ти побачив із ким "рубаєшся". (Тат як бачив цю махіну я)
Повідомлення відредактував Rulyajan - П`ятниця, 16 Лют 2007, 12:22 |
|
sasha | Дата: Середа, 21 Лют 2007, 11:04 | Сообщение # 3 |
Admin
|
Група: Администраторы
Репутація: 0
|
Ось мої фантоми, в архіві є мій рекорд, який виявився другим. (мінешафт2, я побив і не помітив - мабуть під час чемпіонату ). А що стосується Сіпіркакіма - то результат міг бути десь на 5-10 сек кращий - в кінці я заїхав в дерево (як я тоді розстроївся ). але я мав запас аж 14 сек (на другій контрольній відмітці), тому і показав рекордний час. фантоми чекаю твої фантомів
|
|
Rulyajan | Дата: Середа, 21 Лют 2007, 11:48 | Сообщение # 4 |
Модератор
|
|
Ух, скачав твої фатоми... Аж пуд мене пробрав... Врізатись в дерево і побити рекорд... Тю, це треба було летіти а не іхати... Дивлюся повтори. По Майнешафту ти рухався дуже обережно. Хоча дуже вдало пройшов трамплін: ніби сильно не гальмував а дуже вдаль призимлився... Сіпіркакім... Була можливість прибратися на закритому лівому повороті на початку, вдало ти вирулився. Той розворот взагалі обідняк, ніби на внутрішньому радіусу нічого не було, а тим не менше удар і ти полетів на протилежну обочину (таких аварій в реальному ралі ІМХО найбільше!!!). Але що тут говорити, рекорд є рекорд... По поводу твоїх фантомів. Заїзд на Сіпіркакім пройшов із помилками, проте вдалося привезти тобі одну секунду (було "тєжко"). Другий доп у Британії. Вдалося тебе обійти в основному через зрізку обочин... Таннер. Вже достатньо похотлапив, ну не можу тебе обійти... Але поки що не здаюся 
Повідомлення відредактував Rulyajan - Середа, 21 Лют 2007, 13:12 |
|
Rulyajan | Дата: Середа, 21 Лют 2007, 13:14 | Сообщение # 5 |
Модератор
|
|
А я, блін, присилаю тобі фантоми для Супер 1600...... Повтор і фантом до Брітана. "Шеста" субару...
|
|
Rulyajan | Дата: Середа, 21 Лют 2007, 13:30 | Сообщение # 6 |
Модератор
|
|
Таннер. Фу.. Як то кажуть терпіння і труд все перетруть... Вдалося вирвати у тебе перемогу за 300 м до фінішу...
|
|
Rulyajan | Дата: Середа, 21 Лют 2007, 13:33 | Сообщение # 7 |
Модератор
|
|
Хардвуд Форест. Ну у Брітані привезти тобі пару секунд було не дуже важко. Як то кажуть "кропива ти моя кропива"...
|
|
sasha | Дата: Понеділок, 26 Лют 2007, 13:21 | Сообщение # 8 |
Admin
|
|
трохи поїздив з твоїми фантомами. в англії мені ще важко , але я ще потренуюсь :). а в японії я проїхав сіпіркакім вже без врізання в дерево і покращив рекорд траси. відчуваю що можу ще швидше (зробив кілька помилок, зокрема і кінці там де обрив перегальмовував і один раз заїхав на гірку і змишений був майже зупинитися).
|
|
sasha | Дата: Понеділок, 26 Лют 2007, 13:48 | Сообщение # 9 |
Admin
|
|
|
Rulyajan | Дата: Вівторок, 27 Лют 2007, 15:55 | Сообщение # 10 |
Модератор
|
|
Сіпіркакім.. Все-таки привіз тобі пару секунд...
|
|
Rulyajan | Дата: Вівторок, 27 Лют 2007, 15:59 | Сообщение # 11 |
Модератор
|
|
Таннер ти пройшов "жорстко", але мені вдалься привезти тобі пару секудн.. Мені дуже сподобалося як ти проходиш шпильки. Заходиш ніби "по зовнішньому" кругу... Теж так буду тренуватися.. Бо я ніби "тримаюся" внутрішньої кромки..
|
|
sasha | Дата: Вівторок, 27 Лют 2007, 17:52 | Сообщение # 12 |
Admin
|
|
|
Rulyajan | Дата: Середа, 14 Бер 2007, 15:10 | Сообщение # 13 |
Модератор
|
|
Quote (sasha) | Може це не дуже досконало, може я втрачаю час, але поки мій рівень мені більше не дозволяє. | Навпаки виграєш.... Чекаю на свіжі фантоми....
|
|
sasha | Дата: Четвер, 15 Бер 2007, 09:08 | Сообщение # 14 |
Admin
|
|
Зараз більше бавлюся в школі раллі (хочу субу2000 відкрити). Вчора пройшов все на золото. Лишився екзамен - поки для мене не реально пройти менше ніж за 80 сек. на тій субі . Проте буду боротися . Попробував проїхати Діамонд Крік на повільній Міцубі 6,5 gr. N. Навіть особистий рекорд поставив. На форді буде швидше
|
|
Rulyajan | Дата: Четвер, 15 Бер 2007, 12:47 | Сообщение # 15 |
Модератор
|
|
Да-а-а-а... А у мене суба 2000 під замком....
|
|