Он-лайн и офф-лайн турніри на чеському плагіні в РБР
|
|
sasha | Дата: Понеділок, 09 Лип 2007, 10:24 | Сообщение # 16 |
Admin
|
Група: Администраторы
Репутація: 0
Статус: Offline
|
На 5 етапі літнього кубка не зміг фінішувати. (як і на попередніх чотирьох ). На 8 допі заїхав на трамплін не дуже правильно і приземлився десь на метр до маленького деревця. Навіть загальмувати не встиг. Та й нічо би не помогло - швидкість була десь 90-100 км.
|
|
Rulyajan | Дата: Понеділок, 09 Лип 2007, 13:50 | Сообщение # 17 |
Модератор
|
Група: Модераторы
Репутація: 12
|
Жалко... В цій темі пропоную обовязково залишати інформацію про турніри, які ми пройшли... Щоб ми могли продивлятися результати один одного... Змагатися зрештою... А бажано ще і коментар... Для онлайну він, як правила цікавий... Ітак розпочну... Завершив турнір "kolsvaspriten" (щось в цьому роді). Про місце не пишу (5-те), бо ще мене посунуть... Перший доп (Сіпіркакім) пройшов без пригод... На другому (Проспект рідж) наш улублений боковий удар об стінку з ліве... Почали восьмерити колеса... Проте втримався 3-м. Третій доп (по мойму Нью Бобс) проходився після сервісу, проте авто тягнуло у ліво... Як на диво втримався на 3-му місці, але виключно за рахунок сходу інших учасників...
|
|
sasha | Дата: Понеділок, 09 Лип 2007, 14:35 | Сообщение # 18 |
Admin
|
|
|
Rulyajan | Дата: Вівторок, 10 Лип 2007, 18:05 | Сообщение # 19 |
Модератор
|
|
Quote (sasha) Wild West - UA Team О це так назва... Тільки створиш таку коменду... зареєструюсь обовязково...
|
|
sasha | Дата: Середа, 11 Лип 2007, 23:38 | Сообщение # 20 |
Admin
|
|
Не доїхав я на Kolsvasprinten. Сіпіркакім став фатальним. Перший відрізок проїхав не дуже - десь на 50 місці був . Щось важко було тримати дорогу. Тоді я виріши додати газу. Кілька разі проїхав по траві і я вже 41. Але на 3 відрізку трапилась халепа. Я правим переднім колесом щось зачіпаю, машину підкидає (у повітрі розвертає і я лівим боком вдаряюсь об дерево, відлітаю назад на трасу, але не на колеса, а на даху . Звичайно файні хлопці з країни сонця, що сходить (доблесні самураї) допомогли мені перевернути машину. Але так як я їхав не на японській машині (а на Форді), хтось з них мабуть непомітно кувалдою вдарив по задньому лівому колесу. . Ледве, ледве, але доїхав . Сервісу між допами не передбачалося (даремно я надіявся ), тому з такими пошкодженнями я війшов на старт 2-го допу. І дуже швидко фінішував - ось так.. Щоб знайти найближче дерево, мені знадобилося приблизно 4 секунди. П.С. Переіменував команду в Wild West VRT Ukraine
|
|
Rulyajan | Дата: Четвер, 12 Лип 2007, 17:22 | Сообщение # 21 |
Модератор
|
|
Quote (sasha) доблесні самураї Правда з оченятами не вдалося... Там вже в дійсності машина не управлялася... Щодо входу в команду... Там пише, що ти, по типу, маєш мене затвердити у команді... Спробував пройти Hrrrrrr118. В принципі сталася стандартна ситуація: співробітники відволіка, пара-трійка бочок, штраф на сервісі!!!!!!!, фальстарт!!!!!!! - коротше навіть не став продобжувати....
Повідомлення відредактував Rulyajan - Четвер, 12 Лип 2007, 18:10 |
|
sasha | Дата: Четвер, 12 Лип 2007, 19:28 | Сообщение # 22 |
Admin
|
|
|
Rulyajan | Дата: П`ятниця, 20 Лип 2007, 15:20 | Сообщение # 23 |
Модератор
|
|
Ура-а-а-а-а...
|
|
Rulyajan | Дата: Понеділок, 23 Лип 2007, 16:02 | Сообщение # 24 |
Модератор
|
|
Проїхав "zlin-3". Чесно кажучи нуль емоцій. А от зате "zlin-1" напевно був найдраматичнішим моїм турніром.. Складається із 7-ми допів. Учасників на разі було не багато, так що ти не думай, що моє високе місце свідчить про високу швидкість . Подробно часові інтервали ти можеш глянути у таблиці, а я добавлю свій коментар.. На початку турнір склався досить вдало. Я комфортно зайняв друге місце. До пана "яХобот" чи "яЧобот" віддаль збільшувалася і я розумів що він іде у швидшому темпі, тому не атакував. Натомість відрив від третього місця також не спонукав мене до зайвої нервозності. І тут на 5-му допі (Майнешафт) "Хобот" напевно зробив якусь значну помилку, я виграв доп і скоротив відставання із 20-ти з гаком секунд до 6-ти (а от мені вдалося пройти Майнешафт (як для мене вдало) - 5.18). Теоретично на довжелезному СВ6 "Іст-Вест" 6 сек. відіграти можливо, тож я окрилений можливістю хоч тимчасово зайняти верхній рядок протоколу ринувся у бій....... В принципі удар був не значний.. Прийняв дерево на дверку, але цього вистачило, щоб відмовила коробка передач... П.С. Краже синиця в долоні ніж журавель у небі...
Повідомлення відредактував Rulyajan - Понеділок, 23 Лип 2007, 16:17 |
|
sasha | Дата: Понеділок, 23 Лип 2007, 19:02 | Сообщение # 25 |
Admin
|
|
мене теж бісить. коли ніби і не було значного удару, а коробка летить (і чого боковий удар впливає на коробку???).
|
|
sasha | Дата: Середа, 25 Лип 2007, 19:44 | Сообщение # 26 |
Admin
|
|
Трохи часу з'явилося і вирішив проїхати один турнірчик: japan test dry repeat Три допи - Нойкер, Сіпіркакім і Пірка Меноко. Нойкер їхав не дуже . Згадував як треба в РБР їхати. Приїхав 3 (з 4 ). Програв лідеру майже 2 хв. Думав зараз вам на сіпіркакім дам. Але там прорав майже стількіж - 1хв і 32 сек. І все це через бочку - блін другий раз в он-лайні заднім колесом щось задіваю і роблю кульбіти. На щастя машина не пошкодилась і я поїхав далі. І сразу, десь через 500-700 метрів злетів в обрив. На щастя тоже машину не ушкодив. Ну а пірку вже їхав на доїзд. Так щоб фінішувати.
|
|
Rulyajan | Дата: Середа, 01 Сер 2007, 12:19 | Сообщение # 27 |
Модератор
|
|
Да, в онлайні це "завсегдатай"....
|
|
Rulyajan | Дата: Неділя, 05 Сер 2007, 14:39 | Сообщение # 28 |
Модератор
|
|
Давай коли пишемо про пройдений турнір, будемо писати рівень складності, щоб легше було шукати коли би хотіли двое проїхати однаковий турнір
|
|
Rulyajan | Дата: Неділя, 05 Сер 2007, 15:55 | Сообщение # 29 |
Модератор
|
|
Пройшов турнір GB Rally(moderate). Місце на разі 12-те, яле ти розумієш, що все ще може змінитися (не в краще сторону). Сьогодні той день, коли не вдалося викладатися на всі сто. Емоцій не багато. Тримав помірний темп, через те значних помилок, окрім кількох виїздів на обочину не робив. Щоправда на СВ4 пару метрів "протягнув" мурований паркан. Удару сильного не було... Calle vs Marcus (moderate). Традиційно не пишу промісце... Пройшов у темпі трішки вище помірного... Взагалі ніяких пригод... Максимум одним-двома колесами підрізав обочину.. japan test dry repeat По-перше відключив пошкодження! А це означає що ніякого кайфу а отже і коментарів... В останнє був 11-м.
Повідомлення відредактував Rulyajan - Неділя, 05 Сер 2007, 17:16 |
|
sasha | Дата: Неділя, 05 Сер 2007, 18:48 | Сообщение # 30 |
Admin
|
|
проїхав japan test dry repeat Нойкер проїхав погано - часто по траві і навіть одну бочку зробив. Таннер проїхав без помилок, але все одно тобі 17 сек програв
|
|